Prostor pro to co & kdo & kdy & jak ve Strakonicích v souvislosti s děním v mládeži křesťanského sboru Elim Písek a její podstatné množiny Strakonických... ;-) ...aktuální dění hledejte vlevo v části "blíží se"

neděle 4. března 2007

Stěhování Pospíšilových do Strakonic

V sobotu 3.3. 2007 se Alča a Martin Pospíšilovi přestěhovali do Strakonic!! A to po mnoha měsících nelehkého hledání vhodného bydlení. V tomto bytě se totiž budou konat naše pravidelná setkání jako např. skupinka Exit316 a proto se tyto okolnosti braly v úvahu. Byt se nachází v Husově ulici nad parkem, nedaleko Euroškoly. Odkaz na mapu s jeho polohou je zde. Nedá se však říci, že by Strakonice byly pro Pospíšilovi docela novým městem - již od září 2006 jezdí každý týden na strakonickou skupinku Exit316 a mnohé jiné akce. Jsme za ně moc vděční a oni v nás mohou mít Boží rodinu, o kterou se mohou opřít.

Berte na sebe břemena jedni druhých, tak naplníte zákon Kristův.
Galatským 6:2

Alčo a Martine, VÍTEJTE!
Během soboty proběhly 2 fáze nastěhování: dopoledne dovezení věcí a k večeru jsme skládali dohromady skříň. Zde jsou některé fotky:


Večer jsme ještě společně jeli do Elimu v Písku na tzv. "Weigel párty" - načerpat od českého génia Cimrmana... (více informací na Frogiwy blogu)

Žádné komentáře: