Prostor pro to co & kdo & kdy & jak ve Strakonicích v souvislosti s děním v mládeži křesťanského sboru Elim Písek a její podstatné množiny Strakonických... ;-) ...aktuální dění hledejte vlevo v části "blíží se"

sobota 10. března 2007

Houba v Táboře 16.-17.3.

Pozn.: Houba zde není kapela, ani osoba či jiný živý organismus, ale "regionální" setkání / konference pro křesťanské mládeže.

Jako elimácká mládež nejsme nějaká separující se skupina mládeže, ale naopak jsme vděčni, že můžeme mít s mládežemi jiných sborů mnoho společného. Je to hlavně smysl existence skupin Mládeže, kterým je oslava Boha různými způsoby skrze vše co děláme a potom osobní vztahy mezi jednotlivci, spolupráce na různých kempech a akcích pro naše přátele, návštěvy mládeží a podobně.

Houba, aneb nasávání jinak - to je titul, který ukazuje na to, že Houba je o růstu. - Je to růst skrze seminář, poznání nových lidí, sdílení svědectví o Bohu, společné písně chval Bohu a společné modlitby a společné programy dne a společné hry a společné jídlo a společné přespávání a společné...
Pojeďte a uvídíte!

Informace v bodech:
Téma: Identita v Kristu
Řečník: Filip Žižka
Místo: modlitebna CB Tábor
Datum: 16.-17. března 2007 (v pátek začátek večeří a v sobotu konec okolo 15:00)
Cena: 150,- Kč (s výborným jídlem, ale bez dopravy)
Přihlašování a placení: u Markéty Pospíšilové (775184321) - prý je přihlášeno 32 elimáků :-)
S sebou: spacák a karimatku, přezůvky
Pravděpodobně se zúčastní: CB Tábor, CB České Budějovice, Elim Písek & Strakonice, BJB Cheb, BJB Praha Vinohrady
Doprava: společně vlakem - sraz v 15:15 na vlakovém nádraží v Písku, nebo v 15:00 sraz na vlakovém nádraží ve Strakonicích (Písečtí vlastně přistoupí k nám do vlaku - my jim budeme držet místa a oni s námi budou počítat do skupinové jízdenky). Lucka L. má na starosti tuto přepravní akci, Jozef dorazí do Tábora přímo z Prahy.
Zpátky se v sobotu vrátíme nejpravděpodobněji vlakem v 18:51.

Podobnou pozvánku najdete i na Frogiwy blogu.

Žádné komentáře: