Prostor pro to co & kdo & kdy & jak ve Strakonicích v souvislosti s děním v mládeži křesťanského sboru Elim Písek a její podstatné množiny Strakonických... ;-) ...aktuální dění hledejte vlevo v části "blíží se"

pátek 9. února 2007

Služba Strakonic v hale Elim neděle 11.2.

Nedělní bohoslužby Elimu se již několik týdnů konají pravidelně ve velkém sále haly Elim. Tento sál je přes týden i o víkendu využíván ke sportování a pro nedělní dopoledne se musí připravit na konání bohoslužby. Příprava je náročná na čas i počet pomocníků a proto vznikly pracovní týmy, které přípravu sálu zajišťují. Hlavní práce spočívá v rozložení koberců na palubovku, rozestavení židlí a dalšího vybavení. Po skončení shromáždění se vše uklízí, aby sportovci nezakopávali o židle, nemuseli hrát basketbal na koberci a tak podobně...


Tuto neděli 11.2. bude mít službu parta ze Strakonic. Pomoc každého je vítaná. Alča a Martin Pospíšilovi tam budou první a ví co a jak. Tato akce bude vyžadovat, abychom o víkendu vstávali ještě dříve, než normálně vstáváme do školy! Ze Strakonic se do Písku dopravíme vlakem v 7:07, v Písku budeme v 7:29. Sraz na vlakovém nádraží ve Strakonicích v 7:00, abychom počkali na ty co se pár minutek zpozdí a koupili skupinovou jízdenku.
Návrat z Písku klasicky - viz článek o shromáždění obecně.

Žádné komentáře: