Prostor pro to co & kdo & kdy & jak ve Strakonicích v souvislosti s děním v mládeži křesťanského sboru Elim Písek a její podstatné množiny Strakonických... ;-) ...aktuální dění hledejte vlevo v části "blíží se"

čtvrtek 15. února 2007

Služba Strakonic a odpoledne s američany v neděli 11.2.

Ráno jsme se v časných hodinách vypravili vlakem do Písku, abychom tam byli včas na přípravu místa pro bohoslužbu. Nutno říci, že jsme si tu práci řádně užili... ;-) Na shromáždění jsme měli hosty, mezi kterými byli Caesar Kalinowski a Todd Moore, kteří v Písku rozhodně nebyli poprvé a mnozí je znáte. Odpoledne jsme ve dvou autech vyrazili na návštěvu Strakonic a pozvali jsme ještě několik přátel ke společné procházce po městě. Odpočinutí a zahřátí jsme našli v čajovně. Po návratu do Písku jsme ve Velrybě shlédli Piráty z Karibiku 2. Kákuše a Lukáš měli spolu s několika píseckými setkání malé skupinky a v půl deváté jsme odjížděli domů do Strakonic.
Jsem za tento den velmi vděčný, neboť jsme se mohli podílet službou na chodu shromáždění, vyslechli jsme kázání, mohli jsme pobýt s bratry z Ameriky, ale i spolu navzájem, a byla příležitost k osobním rozhovorům, svědectvím a sdílení zkušeností. Jsme prostě Boží církev.


Více fotek najdete v mém fotoalbu na Facebooku (uživatelé Facebooku dávno viděli...), které je přístupné na odkazu:

Žádné komentáře: