Prostor pro to co & kdo & kdy & jak ve Strakonicích v souvislosti s děním v mládeži křesťanského sboru Elim Písek a její podstatné množiny Strakonických... ;-) ...aktuální dění hledejte vlevo v části "blíží se"

čtvrtek 13. března 2008

američtí studenti z Moody Bible Institute ve Strakonicích

10 mladých Američanů z biblické školy v Chicagu si vybralo pro svoji mission trip Českou republiku. S pomocí organizace Josiah Venture, respektive české KAM, cestují v těchto dnech po jihu Čech a poznávají aktivity místních církví v oblasti služby mladým lidem. Již byli v Českých budějovicích a v Táboře (a Soběslavi) a od středy 12.3. jsou ve Strakonicích, kde se účastnili pravidelného English Clubu. Ve čtvrtek a v pátek mají na programu navštěvu tříd angličtiny na gymnáziu ve Strakonicích, aby dali studentům možnost konverzace s rodilými mluvčími a zodpověděli všechno, co studenty zajímá o životě v USA.
V pátek 14.3. odpoledne končí sice jejich působení ve Strakonicích, ale během víkendu budou v nedalekém Písku. Na adrese velrybi.blogpot.com je jejich program, na který jsou zváni všichni studenti, se kterými se během týdne v jednotlivých městech poznali.
So why not to come? ;)
P.S.: Když se vám na tom odkazu objeví nějaká anglická stránka s informacemi, které nehledáte, tak to je nějaký šum a napište adresu ručně a mělo by to fungovat.

Žádné komentáře: